Услуги

Какво предлгаме ние? Бодра (www.bodra.bg) е онлайн магазин за матраци, легла и продукти за съня.

Ние предлагаме водещи продукти за съня на български и чуждестранни производители. Търсите матраци и обзавеждане за спалня, единични легла или легла персон и половина, спално бельо, единични или двойни легла от дърво и съпътстващите ги аксесоари?

Имали сте тежък и уморителен работен ден и единственото, което  искате е да си починете? Направете най-подходящия и изгоден избор на матрак от нашия продуктов каталог. Разгледайте най-добрите предложения за матраци и ако имате въпроси се свържете с нас по телефон или имейл, за да получите консултация относно най-доброто за вашия здравословен и пълноценен сън. .Всеки иска да се прибере у дома и да потъне в приятната атмосфера на спокойствие и удобство. Звучи лесно, но да направиш спалнята си топла  и уютна не е съвсем така. Повечето хора предпочитат спалнята им по някакъв начин да ги оприличава, други държат на класическите детайли, а трети – имат по – ексцентрични и модерни представи. Важното е всеки един от нас да намери идеалното решение и да се чувства уникално в стаята си за релакс и уединение. Дори и най – недостижимата мечта за перфектния сън, сега може да бъде сбъдната, защото ние работим специално за вас и вашите мечти!

Ние разполагаме с широка гама разнообразни предложения за спалнята и пълноценния сън, изработени от висококачествени материали. Независимо какво търсите, ние ви предлагаме богато разнообразие и сме сигурни че ще изберете най-подходящите мебели и продукти за сън на нашите страници. Обзаведете спалнята и детската стая с вкус и стил и бъдете сигурни, че избирайки нас ще получите най – доброто! Осигурете си уют и спокойствие, което заслужавате и се наслаждавайте на резултата.
Матрака ви е неудобен и искате да го смените? Но сте объркани и незнаете какво да търсите? Еднолицев или двулицев матрак? С пружини или без. С радост ще отговорим на вашите въпроси. Позвънете на нашите телефони и ние ще намерим матрака отговарящ най-добре на вашите нужди. Много от моделите може да пробвате в нашия шоурум на адрес: Младост 1А, бл. 504

А за тези от Вас които вече сте избрали модел и размер матрак, но не разполагате с транспорт - не се притеснявйте. Ние ще доставим безплатно всеки един модел и размер матрак до входа на вашия блок в рамките на град София.

Предлагаме още:

  • качване до етаж
  • монтаж на поръчаните мебели
  • Демонтаж на стари мебели и транспортирането им до пунктове за отпадъци.

 

Прочети повече за методите на доставка и плащане...