Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Възползвайте се от нашите условия за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА МАТРАЦИ:

1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна при поръчка на матрак на стойност над 199 лв.

2. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за гр. София за всеки поръчан матрак независимо от размера и стойността.

За всички други продукти доставката в рамките на град София е в размер на 20 лв., като за поръчки на стойност над 199 лв. доставката се извършва напълно безплатно (за гр. София)

Доставката се извършва до входа на посоченият адрес и не включвва качване до етаж.

Доставка на територията на цялата страна се извършва чрез куриерски фирми, прилагайки съответната ценова листа.

Мебелите, предлагани на страниците на БОДРА са в изцяло разглобен вид, подходящо пакетирани, с приложена в тях схема за монтаж, която максимално улеснява клиентите ако сами извършват монтажа. БОДРА предлага допълнително като услуга монтаж на поръчаните от клиентите мебели, като стойността на монтажа е в зависимост от вида и размера на поръчаните продукти.

Срокове:

  • За стоки, които към момента на извършване на поръчката са в наличност, срока за доставка е от 1 до 3 работни дни*.
  • За стоки, които не са в наличност, срока за доставка е от 3 до 20 работни дни** от приемането на поръчката.
  • Срока за доставка започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката, като в почивни, или дни обявени за национален празник, срока за доставка започва да тече от първия работен ден, след празничния.

* При наличност на продукта и желание на клиента да я получи в деня на поръчката, плащането се извършва само в брой на място.

** Ако продукта не е наличен, представител на www.bodra.bg ще се свърже лично с клиента на посочения от него телефонен номер за да уточни срока за доставка.

Начини на плащане:

  • Плащане при доставка (наложен платеж) – цялата дължима сума (стойността на поръчката + стойността на доставката) се заплащат на куриера, в момента на получаване на продуктите.
  • Заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в посочената от БОДРА банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

Пирински Бор - Аврамови ООД
ПроКредит Банк
IBAN: BG45PRCB92301047928511   
BIC: PRCBBGSF