За Бодра

Бодра е онлайн магазин, изцяло насочен към предлагането на продукти за съня: матраци, мебели, спални, единични легла, детски стаи, подматрачни рамки и допълващите ги аксесоари.
Бодра е официален дистрибутор и търговски представител за София на матраци Нани, матраци Тед, Матраци Латекс, Матраци Елите, Италиански матраци Магнифлекс, испански матраци Дон Алмохадон и подматрачни рамки Росмари.

Нашата основна мисия е да създадем за Вас несравим уют, стил и удобство, предлагайки най-модерните и качествени продукти за сън на добри цени!

Предлагаме голямо разнообразие от легла с възможност за избор на цвят, размер, разположение, както и изработването на легла по поръчка в желаните от Вас размери, цветове и модел.
Работим с материали от висококачествени ламинирани плоскости (ПДЧ) на български и европейски производители, естествено дърво: иглолистна дървесина, дъб, бук и ясен.

На страниците ни ще успеете да изберете най - добрите предложения за съня, легла, матраци, подматрачни ламелни рамки, спални, детски стаи, спално бельо на водещи български и чуждестранни производители на мебели и матраци, на достъпни цени:
матраци Нани,
матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс, матраци Дормео, матраци София, матраци Росмари, матраци Елите, матраци Латекс, Голд Аполо, Ирим, Мареа, Геномакс, Юнис Булини, Ергодизайн,.

Как да поръчате?

За да направите поръчка в онлайн магазина е необходимо да се регистрирате, чрез регистрационната форма на интернет страницата, като се попълват данните за конкретното лице и се посочва адрес, на който да се извърши доставката.
След попълване на данните е необходимо да се отбележи с отметка  "Съгласен съм с условията на сайта", с което потвърждавате че сте запознати и се съгласявате с условията и сроковете по доставка и начините на разплащане.
Регистрацията не e обвързана с поръчка на продукти.